CoronaVirus udskyder Generalforsamlingen

Må indrømme at jeg aldrig havde forestillet mig at skulle skrive sådan et indlæg på vores hjemmeside, men situationen er jo desværre bare således, at virkeligheden indhenter os hurtigere end bestyrelsen har kunnet forestille sig.

Resultatet er derfor at vi ikke afholder vores årlige Generalforsamling d. 18 marts, da det vil stride mod de anbefalinger og retningslinjer der er udstukket af staten. Der kunne sikkert kunne findes et smuthul, eller reglerne bøjes en smule, eller vi kunne nedtone den reelle risiko. Men det ansvar er der ingen af os i bestyrelsen der ønsker at tage på os.

Vi håber på at kunne afholde Generalforsamlingen inden udgangen af maj, men vi kan desværre ikke spå om hvad fremtiden bringer for CoranaVirussen.

Mvh.
Formanden

Last Updated on 12. marts 2020 by Mads Hyldegaard