2019 går på hæld

Inden vi forlader 2019 og træder ind i det nye år, er der lige et par ting der skal fremhæves.

Vigtigst af alt er at bestyrelsen har forsøgt at finde en løsning på vores MobilePay udfordringer, nu hvor vi ikke længere kan benytte MobilePay uden uforholdsmæssige store omkostninger til følge.

Vi har for nuværende ikke en løsning på problemet, og får det muligvist ikke. Derfor er vi tilbage til kun at kunne modtage vores kontingent m.m. via almindelig bankoverførsel. Det er heldigvist også en rigtig god og nem løsning som alle kan oprette selv via deres netbank, eller bede deres bankrådgiver om at sætte op til automatisk årlig betaling. Betalingsdetaljer fremgår af bliv medlem siden.

Derudover så kan vi oplyse at vores bestyrelsesmedlem Mikkel Hougaard har fået solgt sit hus.

Det medfører naturligvist også at bestyrelsen bliver en person mindre, og de plads skal jo udfyldes.  Så derfor kan man jo allerede nu skrive ind til bestyrelsen og melde sig under fanerne, forud for den kommende generalforsamling i marts måned.
Der skal lyde en stor tak til Mikkel for hans indsats i bestyrelsen.

 

Sidst er der bare at sige tak for 2019, og hav en fortsat god jul og et rigtigt godt nytår.

Bestyrelsen

Last Updated on 30. december 2019 by Formand