Fremtidsfuldmagt

Vores mangeårige medlem og ambassadør Agnete på Runestenen – 

har givet bestyrelsen et hint om at der siden efteråret 2017 kom en ny lovgivning på området. Det helt essentielle i den lovgivning er at der nu kan oprettes en fremtidsfuldmagt. Første paragraf i loven fremgår herunder:

Den, der er fyldt 18 år, og som er i stand til at handle fornuftsmæssigt, kan oprette en fremtidsfuldmagt til at træde i kraft, hvis den pågældende på et senere tidspunkt som følge af sygdom, svækket mental funktion eller helbred el.lign. ikke længere har evne til at varetage sine forhold inden for de områder, som er omfattet af fuldmagten.

Dette er formodentligt relevant viden for os alle, og noget som kan sikre vores familier og efterladte i en markant bedre, mindre konfliktfyldt og stressende situation hvis/når nogen i ens familie skulle blive ramt at sygdom m.m.

Last Updated on 28. december 2019 by Formand