Mosteridag 8. okt.

Kære medlemmer og ikke medlemmer

Grundejerforeningen Solbakken inviterer alle til vores årlige mosteridag, hvor man kan komme forbi med sine æbler og opleve fornøjelsen ved selv at skabe sin helt egen hjemmelavede æblemost.

Som noget nyt holder vi det i Hasle Kirkes Sognehus/gård, og ikke på Hasle skoles parkeringsarealer. Det gør samtidigt at vi har mulighed for at kunne sætte os indenfor, og få en snak med vores naboer, genboer m.f. over en kop kaffe, kakao, kage, eller hvad vi nu ender med at tilbyde på dagen. Er der stor interesse for arrangementet kan det være vi tænder op på bålpladsen, og er der nogle frivillige som tilbyder hjælp til at lave snobrød, skumfiduser osv. vil det helt sikkert give et ekstra pift på oplevelsen for både børn og voksne.
Bare send bestyrelsen en mail hvis du har lyst til at give en hånd med!

Vi håber at se så mange som muligt, og vi stiller vores “ekspertise” og udstyr frit til rådighed. Det eneste du/i skal medbringe er æblerne, og noget du kan opbevare saften i. NB: Du skal regne med 8 liter saft til 10 kilo æbler.

Vi vil rigtigt gerne have en fornemmelse af hvem og hvor mange som kommer, så vil i ikke være søde at melde jer til her på vores hjemmeside. Men bare rolig vi skælder ikke ud hvis du har glemt at tilmelde dig 🙂

Tilmelding

Last Updated on 19. september 2017 by Formand