Generalforsamling 2022

Den 31. maj 2022 kl. 18:00 - 22:00

Viborgvej 158

Kære medlemmer

Efter en ufrivillig Coronapause, er det nu muligt for os at afholde generalforsamlingen.
I 2020 nåede vi jo akkurat at indkalde til generalforsamlingen, men blev forhindret i at afholde den, da landet lukkede ned.

I 2020 havde vi også lagt store kræfter i at udarbejde en survey, som vi havde store forventninger til skulle hjælpe os med at sætte en retning for foreningen, og dermed bestyrelsen. Det har vi stadig, om end det nu bliver på en ny bestyrelses vegne.
Det er helt essentielt for foreningen at få besvaret de spørgsmål vi har stillet, og vi har hårdt brug for at ABSOLUT ALLE medlemmer udfylder den, og dermed yder foreningen og bestyrelsesmedlemmerne en minimal men vigtig indsats.

Så husk at gennemføre vores survey! https://forms.gle/p7arTKnrWH4z7rJJ8 TAK

Vi har en bøn mere, som dog er helt uafhængig af vores survey. Der SKAL findes en komplet ny bestyrelse, så det er på samtlige poster der skal findes nye medlemmer til at overtage. Uanset hvilket argument man hver især har for ikke at ville bidrage, så er det i sidste ende et spørgsmål om foreningens overlevelse. Derfor er det ekstremt vigtigt at de medlemmer der ønsker foreningen skal fortsætte, også er villig til at tage en tørn i foreningens drift, og derfor skal i selvfølgelig også møde op til generalforsamlingen så i har mulighed for at blive hørt, stille op og bruge jeres stemmeret. (GLEM IKKE AT TILMELDE JER GENERALFORSAMLINGEN HERUNDER)

Bestyrelsen er naturligvis meget lydhør for både forslag til dagsorden, samt opstillere før selve generalforsamlingen afholdes. Så hold jer ikke tilbage med at skrive til os.

Mvh.

Bestyrelsen

NB: Bemærk adgang til andet end dagsorden og beretningen for 2022 kræver brug af det tidligere fremsendte login ifm. indkaldelsen til generalforsamlingen.

Dagsorden Generalforsamling
Beretning 2022
Beretning 2020
Forretningsorden
Regnskab 2020 & 2021
Regnskab 2019

Booking er ikke længere tilladt til denne dato.