Lidt konstruktiv kritik …

Hjem Debatfora Spørgsmålsboksen Lidt konstruktiv kritik …

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #898
   Anonym
   Inaktiv

   Jeg har et par ting ved hjemmesiden, som jeg synes bør opdateres:

   1)
   Det er yderst uheldigt, at et moderne system til generering af hjemmesider giver anledning til den slags “fejl”, som vises i forbindelse med “Bliv medlem” eller “det der med Privat Link”, hvor der er 2 identiske formularer – men den “fejl” forklares i vedjledningen. Det er dog stadig lidt uklart for de fleste, tror jeg:
   – hvad er et “Privat link” og hvad skal jeg bruge det til ?
   – hvad er forskellen på “Privat link” og “Opdateringslink” ?

   2)
   Det virker unødigt forvirrende, når man klikker på “drop-down”-pilen ved siden af et menupunkt, at der så kommer en menu frem, når men ved næste forsøg kommer til at klikke så meget(lidt) mere til venstre for dropdown-pilen, at man i virkeligheden klikker på selve Teksten i det pågældende menupunkt.

   Eksempel:
   Klikker man på dropDown-pilen ved Fora kommer der noget fuldstændig uforståeligt frem, som for alm. medlemmer er aldeles intetsigende og i hvert fald INTET har med Fora at gøre.

   Klikker man derimod på selve teksten “Fora”, virker det mere forståeligt, selv om der også her er plads til forbedringer – hvordan oprettes f.eks. et nyt emne ?

   3)
   Det er ALT, ALT for besværligt at komme i kontakt med bestyrelsen – hvorfor skal jeg spilde tid med at gentage min profiloplysninger – de bør hentes fra medlemskartoteket direkte – Hverken “de unge” eller “de lidt ældre” gider at spilde tid på den slags – det bør opdateres, så det passer til moderne standard.

   4)
   Lad være med at vise “Svardialogen” til et indlæg – den skal da først komme fre, HVIS jeg har til hensigt at svare

  • #901
   Anonym
   Inaktiv

   Nå, der overskred jeg åbenbart TIDEN for at kunne redigere mit indlæg:

   Sidste punkt skal selvfølgelig være:

   4)
   Lad være med at vise “Svardialogen” til et indlæg – den skal da først komme frem, HVIS jeg har til hensigt at svare, og der skal så være en knap med teksten “SVAR”, jeg kan klikke på – evt. også en knap til “Svar med citat” !

   5)
   Ja, så må dette jo med også – det er afsat for kort tid til at forfatteren kan redigere sit indlæg efter det er sendt.

  • #1217
   Formand
   Keymaster

   Hej Keld

   Først og fremmest skal vi overfor dig og medlemmerne undskylde den sene officielle reaktion.

   Dine kommentarer er ikke gået bestyrelsen forbi, og vi har også reageret på flere af de konkrete problemstillinger du fremhæver. Foruden dette skal det så også nævnes at vores tid til at arbejde med hjemmesiden er særdeles begrænset, og alt hvad vi skaber hjemmesiden med er via OPENSOURCE gratis software løsninger. Det sætter nogle begrænsninger for hvad vi kan gøre, og det medfører også at vi må leve med flere “fejl” en hvad vi ville have foretrukket.

   Selv om vi ikke kan løse alle nævnte problemer til dine præferencer, håber vi selvfølgelig at du fortsat vil tage dig tid til at kvalificere vores fælles hjemmeside.

   Mvh. Bestyrelsen

  • #56737
   Grund2022
   Deltager

   Til Bestyrelsen for grf. Solbakken.
   Efter en noget hård start for jer med hjemmesiden, synes jeg, at I er lykkedes med at få den pænt op at stå. Jeg ved, hvor svært det er at lave en hjemmeside – og at I selv har lavet den i jeres fritid uden nævneværdige omkostninger for Foreningen er særdeles prisværdigt. Både det, og at I nu har lavet emnet “Husejer” og muligheden for at annoncere er rigtigt gode initiativer, som vi sikkert alle kan have fælles glæde af. Det vidner om jeres entusiasme for såvel Hasle som for Grundejerforeningen.
   Der kan sikkert stadig være nogle småting at rette, og vi kan som medlemmer stadig have ønsker til hjemmesiden. Derfor vil jeg opfordre alle til at fremsende forslag til webmaster. Erfaringen viser, at det betyder rigtigt meget for en webmaster at få feedback, når han ønsker at lave noget godt.
   Selv om det måske ikke lige kommer medlemmerne ved, så synes jeg alligevel, at det er værd at gøre opmærksom på to spændende kulturhuse, som ligger i vores nærområder. Det er Elværket, som ligger i Aabyhøj og Aarhus Folkemusikhus, som ligger på Viborgvej i træbarakken lige på den andens side af Fenrisvej.

   Forside


   og
   http://www.aafmh.dk/wp/
   Tak for jeres arbejde og fortsat god arbejdslyst
   Freddy Wisler

   • #56752
    Formand
    Keymaster

    Tak for roserne Freddy, det sætter vi stor pris på. Specielt det at du formår at fokusere på helheden og konteksten, i stedet for kun de subjektive detaljer er dejligt at høre noget om.

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.